PSZITA VII. – Dinamikus egyensúlyban – Jubileumi konferencia – 30 éves a tanácsadó szakképzés

PSZITA VII.
Dinamikus egyensúlyban – Jubileumi konferencia – 30 éves a tanácsadó szakképzés

Az ELTE PPK és az
MPT Tanácsadás Pszichológia Szekció szervezésében

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Pszichológiai Tanácsadás Konferenciánk, a PSZITA.
Ezúttal a tanácsadó szakpszichológus képzésünk 30 éves jubileumát ünnepeljük.
1993-ban Ritoók Magda szervezésében kapott akkreditációt és indult el a tanácsadó szakpszichológus képzés az ELTE falai között. Az elmúlt 30 év sok-sok tapasztalatot adott, sok siker, sok kihívás, megküzdés edzette közösségünket, szakmánkat. Elmondhatjuk, hogy folyamatosan kerestük és közösen megtartottuk szakmai és közösségi egyensúlyunkat, identitásunkat. Ezt a dinamikus egyensúlyt igyekszünk megőrizni a jövő számára is, ehhez igyekszik szakmai támpontokat adni a PSZITA VII konferencia napja.

A konferenciát az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar és a Magyar Pszichológiai Társaság Tanácsadás Pszichológiai Szekció közösen szervezi. A konferencia célja most is, ahogy minden alkalommal, felhívni a figyelmet a pszichológiai tanácsadás fontosságára a pszichológiai tevékenységek különböző területein, az idei évben különös hangsúlyt fektetve az identitás megőrzésére a kihívások idején, az egyensúlyteremtés pszichológiai eszközeire.

Plenáris és tematikus előadásokon, majd workshopokon gondolkodunk a pszichológiai tanácsadás szerepéről, feladatairól, a kihívásokról, a kapott útravalókról és a jövő feladatairól.

ABSZTRAKTFÜZET >>

A konferencia helyszíne az ELTE PPK Kazinczy utcai épülete (1075 Bp. Kazinczy utca 23-27.), a megnyitó és a plenáris előadások az aulában, a szekció előadások és workshopok az emeleti termekben lesznek.

Időpont: 2023. november 11., 08.30-18:30-ig

Részvételi díj:
2023. november 5-ig: 6000 Ft előre utalással
2023. november 5. után helyszíni regisztráció lehetséges: 10000 Ft a helyszínen fizetve

A részvételi díjat kérjük az MPT 11707062-21236284 (OTP) számlaszámára elutalni, közleményben: a résztvevő neve, PSZITA. A résztvételi díjról számlát állítunk ki, számlázási adataikat a regisztrációnál tudják megadni.

PSZITA VII. Dinamikus Egyensúlyban | Facebook

Sok szeretettel várjuk!
Magyar Pszichológiai Társaság Tanácsadás Szekció és Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar