Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület Konferenciája

MEGHÍVÓ
Az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület szervezésében
a “Figyeljetek rám!” rendezvénysorozat részeként

a 2017-es és 2019-es nagy sikerű szakmai konferenciánk után ismét szakmai fórumot tartunk gyermekvédelmi, jogi és pszichológiai szakemberek bevonásával!

Idei rendezvény témája a VÁLTOTT GONDOSKODÁS, mint családi erőforrás a gyermekek és szülők érdekében. Beszélünk arról, hogy a családi működés ezen formája milyen lehetőségeket nyújt, hatékonysága hogyan növelhető a hazai jogi környezetben és a gyakorlatban.

Rendezvényünk minden érdeklődő előtt nyitott, jóllehet elsősorban a gyermekekkel és családokkal kapcsolatban álló, a gyermekek érdekeit szem előtt tartó hatóságok és szervezetek képviselőit várjuk; valamint olyan szakembereket, akik már találkoztak a váltott gondoskodás fogalmával, gyakorlatával; de számukra még ismeretlen ez a terület és nyitottak rá, hogy több információt szerezzenek róla.

A konferencia akkreditálása folyamatban van. (Az akkreditáció gyermekvédelmi szakemberek, védőnők, pszichológusok, igazságügyi szakértők, pszichiáterek, jogászok részére érhető el.)

HELYSZÍN:
Symbol Budapest
1036 Budapest, Bécsi út 56.

IDŐPONT:
2023 május 18., 10:00 – 16:15

A konferencián való részvétel díja: 3.000 Ft. Helyszíni és készpénzes jegyvásárlásra nincs lehetőség!
Egyesületünk vendégül látja a résztvevőket ebédre és a délutáni szünetben frissítőre.
A férőhelyek száma korlátozott, így kérjük, regisztráljon 2023. május 11-ig a konferencia oldalán: http://figyeljetekramkonferencia.hu

Kérjük, a regisztrációnál jelezze, amennyiben igazolásra van szüksége, hogy részt vett az akkreditált konferencián.

Szaniszló Csaba
elnök

A konferencia weboldala és regisztráció

Ai_FigyeljetekRám_2023_meghívó