PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

rezidensi (támogatott szakképzési) helyekre a klinikai és mentálhigiénés szakpszichológia területén
A Semmelweis Egyetem ÁOK Klinikai Pszichológia Tanszék pályázatot hirdet rezidensi álláshelyek betöltésére klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus szakképzésben.
Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik szakmai pályafutásukat egyetemi környezetben képzelik el, részben klinikai gyógyító munkát végezve, részben kutatói és oktatói tevékenységet folytatva. Előnyt élveznek azok a pályázók, akik egyetemi tanulmányaikat kimagasló eredménnyel végzik, és már az egyetemi évek alatt is érdeklődést mutatnak mind a kutatás (TDK, OTDK), mind a betegellátás (önkéntesség klinikai környezetben) iránt, valamint elhivatottnak érzik magukat komplex ismeretek elsajátítására az egyetemi oktatás, kutatás és betegellátás területén.
A klinikai szakpszichológus rezidens foglalkoztatását és szakképzését az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) finanszírozza, munkahelye és egyben szakképző helye a Semmelweis Egyetem AOK Klinikai Pszichológia Tanszéke. A rezidens szakképzése a SZTOK felügyeletével történik a Semmelweis Egyetemen, szakgyakorlatát a Klinikai Pszichológia Tanszék képzőhely irányításával folytatja.
Betölthető rezidensi helyek száma:
5 fő klinikai szakpszichológus rezidens jelölt
A pályázat részei:
    • pszichológus diploma másolata (MA / MSc vagy osztatlan)
    • külföldön szerzett végzettség honosítási határozatának másolata
    • fényképes, részletes szakmai önéletrajz (születési adatok, középiskola, stb ) a mellékelt minta szerint
motivációs levél
Jelentkezési határidő: 2021. július 2. 12:00

A pályázatot a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Igazgatóságához kell beküldeni – az összes dokumentumot egyetlen fájlba illesztve elektronikusan küldjék el a következő e-mail címekre:

szakestovabbkepzes@semmelweis-univ.hu  

Hiányosan vagy megkésve, a megadott határidő után benyújtott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.
Felvételi: az Egyetemen a rezidens felvételire a pályázatok beérkezése után kerül sor, melynek pontos időpontjáról a jelentkezők e-mailben kapnak értesítést.
A rezidensi helyekre pályázók emellett beadhatják jelentkezésüket a költségtérítéses klinikai szakpszichológus szakképzésre is. További információkért kérjük, tájékozódjon az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerrel kapcsolatos, jelenleg érvényes rendeletekből (162/2015. (VI.30.) Kormányrendelet, a 22/2012. EMMI (IX.14) rendelet, 16/2010.(V.15.) EüM, 2020. évi C. törvény a 530/2020. (XI.28.) Kormányrendelet – valamint a KPT honlapján a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatból.