Tudományos konferencia – Meddő párok megsegítése és a prevenció lehetőségei – a pszichológia és lelkigondozás feladatai és eszközei

Meddő párok megsegítése és a prevenció lehetőségei – a pszichológia és lelkigondozás feladatai és eszközei – tudományos konferencia

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Anna- Joachim Programja 2022. november 17. és 18. között rendezi tudományos konferenciáját.

helyszín: Apor Vilmos Katolikus Főiskola Pesterzsébeti Campusa, Budapest, XX., Török Flóris u. 227.
jelentkezési határidő: 2022. október 31.

jelentkezési felület: https://forms.gle/SWyb1xu1ALzWqfuU9

Célunk, hogy elmélet és gyakorlat között hidat verve és együtt gondolkodva járuljunk hozzá annak a közös tudásnak a gyarapításához, amelyet ki-ki a saját szakmájában és szakterületén alkalmazva mind hatékonyabb segítséget tud nyújtani a meddőségben érintett, gyermekáldásra vágyó párok számára. Konferenciánk lehetőséget ad a szakmai kapcsolatok építésére, és a meddő párokat segítő módszerek megismerésére.

Hívunk és várunk minden szakembert, aki a helyreállító orvoslás, pszichológia, teológia, mentálhigiéné, pedagógia területéről érkezvén előadást tartana.
Várjuk továbbá a gyakorló szakembereketönkéntes segítőket, akik műhely, workshop formájában mutatják be speciális, innovatív munkamódszerüket, azzal szerzett tapasztalataikat és eredményeiket.
Szeretettel várunk továbbá minden érdeklődőt, aki a meddőség és annak különböző megsegítési lehetőségei iránt nyitottságot érez magában, és szívesen részt venne tudományos konferenciánkon.

További információk itt:
https://www.annajoachim.hu/fooldal/szakembereknek/konferencia/