SZAKKÉPZÉSI FELHÍVÁS ÉS TÁJÉKOZTATÓ

2021/2022 tanévre

A Semmelweis Egyetemen Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján működő Neuropszichológiai Tanszéki Csoport az alábbi első szakképzési lehetőségre várja az érdeklődő jelölteket:

„ Neuropszichológiai Szakpszichológus Szakképzés”

Képzésről: Olyan gyakorlati szemléletű képzésbe várjuk az elhivatott jelentkezőket, akik szakmai pályafutásuk során elsődlegesen a központi idegrendszer működési zavarai nyomán fellépő pszichés problémák felismerésével és kezelésével segítik a hatékonyabb gyógyító és fejlesztő munka megvalósulását az egészségügyi ellátásban, valamint nevelési, pedagógiai szakszolgálati intézményekben. A képzés az elméleti oktatás mellett folyamatos betegvezetések, esetelemzések mentén történik. A komplex ismeretek és készségek sikeres elsajátítását követően szakvizsgát tehetnek a nemzeti vizsgabizottságnál.

TUDNIVALÓK

Jelentkezés feltételei és dokumentációja:

  • pszichológiai MA fokozatú vagy egészségpszichológiai MSc, vagy egységes osztatlan képzésben
  • szerzett, okleveles pszichológus végzettség,
  • egészségügyi vagy mentálhigiéniai, teljes vagy félállású munkaviszony igazolása,
  • önéletrajz, motivációs levél, munkáltatói dokumentáció,
  • diploma és személyes okmányok másolata.

Ettől a tanévtől lehetőség nyílik 1 fő rezidensi álláshely betöltésére is. (részletek a https://semmelweis.hu/pszichiatria/oktatas/posztgradualis-kepzes/neuropszichologiai-kepzes/ linken)

Jelentkezési határidő: 2021.május 14. Felvételi: 2021. június 9. és 2021. június 2. (rezidensi helyre)

Jelentkezés helye: Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központ (személyesen: 1091 Budapest, Üllői út 25., tel:  459-1500 / 62370  vagy elektronikusan a szakestovabbkepzes@semmelweis-univ.hu címre).

A teljes információ megtalálható a https://semmelweis.hu/pszichiatria/oktatas/posztgradualis-kepzes/neuropszichologiai-kepzes/ linken.

 

Várjuk jelentkezésüket!

Pataky Ilona

Képzésvezető c. egyetemi tanár