Nevelési Tanácsadás és Szakértés Szekció

Elnök: Dr. Szakács Katalin

Titkár: Dr. Szvatkó Anna

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/groups/2197678867123816/?ref=aymt_homepage_panel


Kedves Kollégák!

Az alábbi konferencia felhívást a közelgő határidőkre is tekintettel szíves figyelmetekbe ajánljuk:

Tisztelt Kollégák!

A gyermekek és az őket gondozó család egészséges testi és lelki fejlődésének támogatása a ma befektetése a holnap társadalmába, a jövő társadalmi és gazdasági fejlődésének záloga.

Örömmel és nagy várakozással adjuk hírül, hogy hazai szakemberek kezdeményezésével, interdiszciplináris együttműködésben, nemzetközi konferenciát szervezünk a régiónkban még csak kibontakozóban lévő perinatális és koragyermekkori lelki egészség témában.

Az Első Európai Regionális Konferenciánkat, amely a Lelki Egészség a Perinatális Időszaktól a Koragyermekkorig – Prevenció és Klinikai Gyakorlat címet viseli, 2019. máj. 8-11. között tartjuk Budapesten (www.pecmh.eu).

A konferencia célközönsége azok a szakemberek és kutatók, akik gyakorlati és tudományos munkát végeznek a szülői és a koragyermekkori lelki egészség terén a gyermektervezéstől az iskolába lépésig tartó időszakban. Minden tudományág és releváns szektor (egészségügy, oktatásügy, szociális ügyek, családpolitika stb.) szakemberei részvételét várjuk a valódi szakma- és tudományközi találkozóra.

Célunk, hogy megismerjük a régió és más országok szakembereinek, szervezeteinek, műhelyeinek munkáját (nemzeti programokat, kutatási témákat, jó gyakorlatokat), ugyanakkor mi magunk is megmutassuk a hazánkban elért tudományos és gyakorlati eredményeinket, a családi kapcsolatok értékeit, a fejlődés lehetőségeit. Csatolt szórólapunkban megtalálhatja a legfontosabb dátumokat és elérhetőségeket.

Tartsanak velünk 2019. május 8–11-ig Budapesten!

Üdvözlettel a magyarországi szervezők nevében:

Prof. Dr. Kurimay Tamás a konferencia elnöke