Aktuális kérdések az LMBTQ+ pszichológiában

Kedves Érdeklődő!
A Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciója által először kerül megrendezésre az “Aktuális kérdések az LMBTQ+ pszichológiában” konferencia.

A konferencia programja az eseményleírásban található!

https://www.facebook.com/events/145965412752755/?active_tab=discussion

A konferencia témája a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer és egyéb, nem heteroszexuális és/vagy nem cisznemű emberekkel végzett segítői munka, aktuális kérdések, kutatási eredmények és jó gyakorlatok.

A rendezvény célja, hogy fórumot biztosítson a téma iránt érdeklődő, terápiás és/vagy tudományos munkát végző szakemberek számára. Az alakuló programban plenáris előadások (külföldi és magyar előadók), kerekasztal beszélgetések, workshopok és módszertani műhelyek várhatók. Reményeink szerint a résztvevők mélyebb bepillantást nyerhetnek a pszichológia ezen dinamikusan fejlődő ágába és élénkebb szakmai diskurzus alakulhat ki a magyarországi pszichológiában is.

Program (magyar)

Program (angol)

Felhívás

A rendezvényre regisztráció szükséges, amely tartalmazza a jegyek vásárlásával kapcsolatos információkat is. Azok a kedves érdeklődők, akik elővételben kívánják megvásárolni a jegyeket, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésére kérjük.

A regisztrációs űrlap az alábbi linken érhető el:
https://goo.gl/forms/5Sn3CaHiBAOCPynY2

Várunk szeretettel minden segítő szakembert és érdeklődőt Konferenciánkra!