Irodalmi Lapozgató – könyvbemutató sorozat

 

Tóth Borbála: Sorsunk rejtett mintázata– A genogramtól a genodrámáig

Kairosz Kiadó, 2017

A Magyar Pszichológiai Társaság vár minden érdeklődőt az MPT Irodalmi Lapozgató – a Pszichológiáról Mindenkinek c. sorozat következő könyvbemutatójára.

“Minden könyvnek saját sorsa van. Ez a könyv most a legidőszerűbb. Minden gondolata válasz arra a társadalmi méretű kíváncsiságra, amely sorsunk tudatosító megismerésére irányul.

Tudatosításra szorul mindannyiunk számára, hogy mit jelent a létezés folytonossága. Sorsunk tudatos alakításának szabadságához éppen a családi eredet, történet pozitív és negatív delegációk megismerése szükséges. A biológiai adottságokhoz a nemzetség, törzs, család, rokonság befolyás és erőrendszere társul, mely delegációs fonadékot alkotva láthatatlan kötelék: gúzs vagy megtartó erő lehet.
Ennek a tudásanyagnak a kimagasló értékű hazai szakkönyve egyben tudományos ismeretterjesztő műve ez a kötet, amelyben ma már nélkülözhetetlen üzenetekre találhat rá a tisztelt olvasó.” (Prof. dr. Bagdy Emőke)

Helyszín: ELTE PPK (1075 Bp. Kazinczy u. 23-25.), Könyvtár (földszint)

Időpont: 2018. február 28. 16:30

Társszervező: ELTE PPK

A program díjmentes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a rendezvényre való belépéssel hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy róluk fénykép- vagy videofelvétel készüljön. A képanyag az MPT tulajdonát képezi és tájékoztatási célokra használható fel.

Kökönyei Gyöngyi

a program szervezője