Felhívás

Az MPT LMBTQ Szekciója továbbképzést hirdet “LMBTQ pszichológia és terápia”; címmel, Ritter Andrea és Borgos Anna vezetésével. A képzésen a résztvevők az alapfogalmak tisztázásán túl megismerkedhetnek a meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és queer emberek helyzetére érzékeny pszichológiai elméletekkel és terápiás attitűdökkel, az LMBTQ identitás alakulását kísérő sajátosságokkal, az egyéni, családi és társadalmi vonatkozásokkal, a szivárványcsaládokat érintő kutatási eredményekkel. Bepillantást kapnak az LMBTQ emberekkel folytatandó affírmatív terápiás szemlélet sajátosságaiba és a négyalkalmas családi konzultáció menetébe. A napot közös megbeszélés zárja, amely a vizsgának felel meg.

A képzés 16 akkreditációs pontot ér.

Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:
1. addiktológia | 2. egészségbiztosítás | 3. gyermek- és ifjúságpszichiátria | 4. háziorvostan | 5. klinikai szakpszichológus | 6. orvosi pszichológia | 7. pszichiátria | 8. pszichoterápia

A képzés időpontja: 2015. szeptember 19. szombat 10-18óra
Helyszíne: ELTE PPK, 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.

A képzés díja: 10000 Ft

Jelentkezés
–        a klinikai pszichológusoknak az oftex portálon tehetik meg
–       vagy andrea.ritter@mpt.hu címre küldheti jelentkezését

Név:                                    Munkahely:                      Számlázási cím

Postai cím:     .                                       Telefon:                        e-mail:
Érdeklődni az <andrea.ritter@mpt.hu> e-mail címen lehet.
A részvételi díjat az MPT számlájára kérjük utalni a tanfolyam első időpontjáig: 11991102-02102696-00070003 (ERSTE Bank), ill. kérjük megjelölni a számlán szerepeltetni kívánt vevő nevét és címét, ha van, adószámát, illetve az igénybevett kedvezményeket, amit az mpt@ppk.elte.hu címre az átutalással egyidejűleg kérünk megküldeni.